Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Першы том Уладара Пярсьцёнкаў
Ролевые игры в Беларуси > Архив форума > Менескон—2008
Страницы: 1, 2
perakladchyk
Шаноўнае спадарства!

Калі хто зьбіраецца набываць першы том першага беларускага перакладу "Уладара Пярсьцёнкаў", дык пакідайце, калі ласка, заяву прама тут, адказамі ў тэме. І патрэбную колькасьць пазначайце, калі ласка. Гэта дапаможа і нам, перакладчыкам, і выдаўцу, адзначыць перспектывы продажаў накладу. А таксама дае шанец набыць кнігу значна танней (тысячаў за дзесяць, мяркую). Бо цяпер наклад плануецца невялікі, і значная частка яго можа ў нашы рукі й не патрапіць. А кніжка будзе з арыгінальнымі (і прафесійнымі) малюнкамі, беларускамоўнымі мапамі й цудоўнай каляровай вокладкай.

З павагаю,

Зьміцер МагілеўцаўНажмите для просмотра прикрепленного файла
Авари
+1
Ларош
+1
Четвертак
+1
Prelesst'
+2 jump.gif сто адсодкаў!!!
Катерина
+1 абавязкова
Romena
+1
Флоста
+1
Karina
+1
Darho
+1
Annaven
+1
Beda
+ Я
Kio Sabur
+1
Miriel
+1
Heruer
+1
Anoer
+1
Эндер
хм... А вам не кажется, что в этой ветке такое сообщение несколько не по адресу.
Arenor
+1
F9SSS
+1
Morgul Angmarsky
Подписываюсь. 2 экземпляра.
Лия
+1
Mayra
а может вы к нам на Менескон приедете? Там знаете сколько желающих будет? Разметут весь тираж!
Helja
І мне, каліласка smile.gif
Элиасса
+1 обязательно!
Шелена
+2 !!!
Shurix Noise
Штук пяць куплю стабільна - адну для сябе, другую для сябры, трэйцюю на выпадак, калі сваю кнігу згублю. А дзьве праз дзесяць гадоў прадам за шалёныя грошы як рарытэт :-)
Anduin
+1
Melenar
+2
Estel
+1
Stach
І я таксама biggrin.gif
Авари
+1 дадаткова да першага паведамлення smile.gif
naZgoul
+2
Elvin
+1

Дополню колекцию Хоббiта!
Akolit
+2
Ora
+3
Karver
+2
Валькирия
+1 tongue.gif
Itimir
+1
Gandalf
Дзе можна кавалачак перакладу праглядзець? Дзякуй
perakladchyk
Цитата(Gandalf @ Среда, 5th Март 2008, 00:38 ) *

Дзе можна кавалачак перакладу праглядзець? Дзякуй

http://rpg.by/index.php?showtopic=8350
Prelesst'
hi.gif Шаноўны спадар Перакладчык! Пытанні ўсяго два:
ДЗЕ? і КАЛІ? можна будзе набыць гэтую КАШТОЎНАСЬЦЬ rolleyes.gif
Нешта мяне (і ня толькі мяне) глюканула, што кнігі будуць ўжо на Менесконе, але, здаецца, я памыляюся? idontnow.gif
perakladchyk
Добры шанец ёсьць на тое, што частка накладу будзе надрукаваная да Менескона. Калі гэты шанец увасобіцца ў факт (выдавец абяцаў каля 100 асобнікаў 3 красавіка), тады першы том гэтак ці інакш з'явіцца на Менесконе. Менавіта дзе й калі - арганізатары будуць ведаць.

З павагаю,
Зьміцер Магілеўцаў

Halbarad
+1
perakladchyk
Шаноўнае спадарства!

Першая частка накладу ўжо ў мяне. Я з'яўлюся на Менескон у суботу каля 11 гадзінаў раніцы, з вялікім заплечнікам, і ў заплечніку тым будзе 75 кніжак. Вось так. І каштаваць яны будуць па 12 тысячаў. І гэта ў першы й апошні раз столькі будзе каштаваць Першы том у Менску й увогуле на Беларусі. Калі каму патрэбна, дык у мяне яшчэ ёсьць чатыры асобнікі шыкоўна выдадзенага "Устроения Средиземья", дый яшчэ засталося пяць "Хобітаў". Не дарма, але даволі танна.

З павагаю,

Зьміцер Магілеўцаў
Shurix Noise
Зьміцер, аўтографы будзеш раздаваць усiм жадаючым? ;-)
perakladchyk
Ну, калі я ўжо вырашыў гузікамі гандляваць, дык чаму не? Трымайце Торбу шырэй.

З павагаю,
Зьміцер Магілеўцаў

Цитата(Shurix Noise @ Четверг, 3rd Апрель 2008, 17:44 ) *

Зьміцер, аўтографы будзеш раздаваць усiм жадаючым? ;-)
Kurt_Belarus
Мінімум 2 асобніка вазьму
Лия
2 perakladchyk,
Очень хочу одного Хоббита, оставьте для меня пожалуйста.
Авари
І я спадзяюся атрымаць "Хобіта", калі ёсць магчымасць smile.gif
perakladchyk
Шаноўнае спадарства, усё, гандаль гузікамі скончыўся. Калі хто жадае набыць асабіста ў мяне (гэта значыць, крыху таньней, чымсьці ў краме) , дасылайце замовы прыватна. Дамовімося (напэўна).

З павагаю,
Зьміцер Магілеўцаў
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.