Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Parma Antonienen
Ролевые игры в Беларуси > Толкиен в Беларуси > О Толкиене в Беларуси
Спадар Антось
Вiтаю шаноўнае спадарства!
Каб пацешыць аматараў розных лiнгвiстычных рэчаў, выкладваю сваю вэрзiю паходжаньня назовы
Беларусь (эльфiйскага паходжаньня, зразумела)... smile.gif
Нажмите для просмотра прикрепленного файла
Akolit
Спадабалася! Вельмi цiкавыя разважаннi. smile.gif
Хисп
угу..
але напісаны прыблізна канца 20 веку нейкім невядомым (???) беларусам-талкіністам, а можа і дзіўным.
Гэта, калі не зважаць на расейскую мову, афарбаваны ў эльфійскі колер нэа-Каліноўскі.
Канешне, хацелася каб гэта было сапраўды, але, як і ў выпадку з "Велесавай Кнігай" толку тут няма. ph34r.gif
Earmir
Файна й, у адрозьненьне ад "Вялесавай кнігі", не прэтэндуе на неаўтэнтычную аўтэнтычнасьць (ну, вы мяне зразумеліsmile.gif),
Спадар Антось, я зараз у працэсе абароны кандыдацкай дысэртацыі па беларускай нацыянальнай ідэнтычнасьці. Як Вам уяўляецца невялікі аналітычны тэкст пра Parma Antonienen на нейкую навуковую канфэрэнцыю? Можна ў суаўтарстве.
Спадар Антось
Цитата(Earmir @ Понедельник, 8th Февраль 2010, 17:29 ) *

Файна й, у адрозьненьне ад "Вялесавай кнігі", не прэтэндуе на неаўтэнтычную аўтэнтычнасьць (ну, вы мяне зразумеліsmile.gif),
Спадар Антось, я зараз у працэсе абароны кандыдацкай дысэртацыі па беларускай нацыянальнай ідэнтычнасьці. Як Вам уяўляецца невялікі аналітычны тэкст пра Parma Antonienen на нейкую навуковую канфэрэнцыю? Можна ў суаўтарстве.

Добра ўяўляецца, вядома ж smile.gif Я ня супраць....
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.