Вiтаю шаноўнае спадарства! Каб пацешыць аматараў розных лiнгвiстычных рэчаў, выкладваю сваю вэрзiю паходжаньня назовы Беларусь (эльфiйскага паходжаньня, зразумела)... Нажмите для просмотра прикрепленного файла
Akolit
Вторник, 12th Январь 2010, 18:04
Спадабалася! Вельмi цiкавыя разважаннi.
Хисп
Пятница, 22nd Январь 2010, 12:13
угу.. але напісаны прыблізна канца 20 веку нейкім невядомым (???) беларусам-талкіністам, а можа і дзіўным. Гэта, калі не зважаць на расейскую мову, афарбаваны ў эльфійскі колер нэа-Каліноўскі. Канешне, хацелася каб гэта было сапраўды, але, як і ў выпадку з "Велесавай Кнігай" толку тут няма.
Earmir
Понедельник, 8th Февраль 2010, 16:29
Файна й, у адрозьненьне ад "Вялесавай кнігі", не прэтэндуе на неаўтэнтычную аўтэнтычнасьць (ну, вы мяне зразумелі), Спадар Антось, я зараз у працэсе абароны кандыдацкай дысэртацыі па беларускай нацыянальнай ідэнтычнасьці. Як Вам уяўляецца невялікі аналітычны тэкст пра Parma Antonienen на нейкую навуковую канфэрэнцыю? Можна ў суаўтарстве.
Файна й, у адрозьненьне ад "Вялесавай кнігі", не прэтэндуе на неаўтэнтычную аўтэнтычнасьць (ну, вы мяне зразумелі), Спадар Антось, я зараз у працэсе абароны кандыдацкай дысэртацыі па беларускай нацыянальнай ідэнтычнасьці. Як Вам уяўляецца невялікі аналітычны тэкст пра Parma Antonienen на нейкую навуковую канфэрэнцыю? Можна ў суаўтарстве.
Добра ўяўляецца, вядома ж Я ня супраць....
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.